GCP-kursus for 9. og 10. klasse

Verdensborger præsentationer

Er du startet i 9. eller 10. klasse efter sommerferien, og ønsker du at få en smagsprøve på Rysensteen Gymnasiums Global Citizenship Programme, er nedenstående kursustilbud måske noget for dig. 

Kurset vil gennem praktiske øvelser og teoretisk indsigt give en introduktion til Global Citizenship programmets fokus på at skabe verdensborgere, der både kan begå sig på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser i internationale kontekster og bidrage til at løse den globaliserede verdens mange fælles problemstillinger.

ELEVERNE VIL GENNEM FORLØBET ARBEJDE MED DE TO GRUNDPILLER I GCP; NEMLIG KULTURFORSTÅELSE OG DET AKTIVE OG KVALIFICEREDE VERDENSBORGERSKAB.

UNDERVISNINGEN KOMMER TIL AT FOREGÅ PÅ ET HØJT FAGLIGT NIVEAU, HVORFOR MAN SOM DELTAGER MÅ FORVENTES AT KUNNE LÆSE SVÆRE TEKSTER PÅ BÅDE DANSK OG ENGELSK.  

BESTÅELSE AF FORLØBET FORUDSÆTTER FREMMØDE TIL TIMERNE, TILFREDSSTILLENDE RESULTAT I DEN SKRIFTLIGE TEST I FORLØBETS FAGLIGE FOCI SAMT GODKENDELSE AF DEN AFSLUTTENDE FILM, SOM ELEVERNE SKAL PRODUCERE I MINDRE GRUPPER.

VI OPTAGER HØJEST 30 PÅ KURSET. MAN ANSØGER VED AT UDFYLDE VEDHÆFTEDE GOOGLE-FORM. 

SENESTE ANSØGNINGSFRIST ER D. 1. SEPTEMBER 2018

 

Kurset afvikles oktober/november 2018

Tilmeldingsfrist: 1. september 2018

Du kan tilmelde dig via her.

Du kan læse programmet her.