Projekt forskerspirer - husk deadline!

Amanda 3.x præsenterer sit projekt for uddannelsesministeren

DEADLINE 04.03.2014 - Husk at der er deadline for indsendelse af projektbeskrivelser til godkendelse af Talentgruppen den 04.03.2014. Brug skabelonen som I fik i lectio-beskeden og send til Martin Lutz på lectio. Hvis I er interesserede og endnu ikke har fået diverse info, så kontakt ML via lectio snarest muligt.

Projekt Forskerspirer er et landsdækkende tilbud til elever på de fire gymnasiale ungdomsuddannelser hf, hhx, htx og stx. Projektet er primært for elever i 2.g. eller 1.hf, der har et stort fagligt overskud.

Forskerspirer

FagAlle
HvadProjekt Forskerspirer er en konkurrence, der løber over et år. I slutningen af oktober afleverer forskerspirerne en synopsis til et forskningsprojekt. En dommerkomité udvælger de tre bedste projekter inden for hver af kategorierne: HUM, NAT, SAMF og SUND. De 12 nominerede projekter præsenteres ved en festlighed i december. Her bliver en vinder i hver af de fire kategorier kåret som årets forskerspire. Vinderne kåres på skift af undervisnings- og uddannelsesministeren, og de modtager hver 20.000 kr. til at udføre deres projekt.
HvordanRysensteen Gymnasium får 4 pladser stillet til rådighed. For at deltage i projektet skal du aflevere en kort projektbeskrivelse, som vurderes af talentudvalget. De fire mest oplagte kandidater får mulighed for at indsende deres bidrag til Københavns Universitet og tilmeldes herefter til projektet.
Hvem2. g
HvornårForår
Læs merehttp://forskerspirer.ku.dk/
KontaktML (koordinator)