Rejseprojekter

Dortmund 2015

For elever med fagligt overskud deltager Rysensteen i rejseudviklingsprojekter med privat indkvartering samt genbesøg fra partner skolerne.

Haag - udveksling

FagEngelsk & Samfundsfag
HvadUdveksling med Vrijzinnig Christelijk Lyceum i Haag er et spændende projekt, der startede i 2010. Tolv 1g-elever fra alle studieretninger rejser i november måned til Haag for i samarbejde med 12 hollandske gymnasieelever at formulere og gennemføre et samfundsfagligt projekt. Eleverne bor hos de hollandske elever. I april kommer de hollandske elever så på genbesøg i København, hvor det fælles projekt færdiggøres og præsenteres for lærere og klassekammerater. I tiden mellem de to besøg samarbejder eleverne i grupper af fire med to danskere og to hollændere via netmedier.
HvordanSkriftlig ansøgning til RJ (information om ansøgningsfrist og ansøgningsprocedure vil blive opslået på lectio og præsenteret til en morgensamling)
Hvem12 1g-elever
HvornårAnsøgning til RJ (efterår) besøg Haag (november), genbesøg (april)
Læs merehttp://www.vcl-school.nl/Home/tabid/333/Default.aspx
KontaktRJ

Drogheda - udveksling

Fag

Engelsk

HvadUdvekslingsprogrammet er et tilbud til tolv 1g’ere, der har fagligt overskud til at tage til Irland en uge i december. Under opholdet indkvarteres eleverne privat hos en irsk familie og deltager i undervisning og aktiviteter på skolen. I foråret kommer tolv irske elever så på genbesøg i København og bliver indkvarteret hos de danske elever, der var afsted i efteråret. Før, under og efter udvekslingerne deltager eleverne i projekter og virtuelt samarbejde på engelsk.
HvordanSkriftlig ansøgning til LA/RM (information om ansøgningsfrist og ansøgningsprocedure vil blive opslået på lectio og præsenteret til en morgensamling)
Hvem12 1g-elever
HvornårAnsøgning til LA/RM (efterår), besøg Drogheda (efterår), genbesøg (forår)
Læs merehttp://www.droghedagrammarschool.ie
KontaktLA/RM