Gitte Transbøl

GT
gt@rysensteen.dk

For mig er Rysensteen en passion. 

Jeg blev ansat i 1999 og har siden med stor glæde arbejdet for, at eleverne får de bedste betingelser for at udfordres og lære i en atmosfære af både tryghed, forpligtelse og nytænkning. Derfor har jeg med stor entusiasme og sammen med såvel lærere og elever arbejdet på at udvikle almendannelsen på vores skole til ud over fokus på faglige og sociale kompetencer også at have et internationalt perspektiv.  

Arbejdet med internationalisering har bragt mig rundt i store dele af verden, hvor jeg med stor interesse har fulgt det uddannelsessyn, jeg har mødt. Både i Kina, i Singapore, i Rusland, I USA og i Egypten. Det har styrket min overbevisning om, at de grundlæggende demokratiske livsværdier, som vi i Danmark indgyder i elever lige fra 0. klasse, er af kæmpe stor betydning. Og det skal vi værne om. Men jeg har også set, hvor meget der arbejdes med fag ude i verden. OG hvor taknemmelige elever er for at få lov til at lære – i håb om at blive uddannede fra et universitet senere. Denne faglige entusiasme er det vigtigt for mig at vi fastholder på Rysensteen. 

Med min passion for Rysensteen håber jeg dagligt at kunne påvirke til, at vi som skole skaber rammerne for at inspirere alle elever til at blive så dygtige som de overhovedet kan – både fagligt og socialt. For at ruste dem bedst muligt til det verdensborgerskab, som vi alle er en del af.  Og indenfor nogle rammer som åbner for vingesus af glæde, varme og intensitet. 

Energien til arbejdet finder jeg i nærværet med elever og lærere. Det lærerengagement, der findes på Rysensteen griber mig dagligt ligesom de utallige livsbekræftende smil og grin jeg både ser og hører over hele skolen hver eneste dag og den seriøsitet vores elever præsterer i den daglige undervisning.

For mig findes der ikke noget bedre end at have fået lov til at arbejde med uddannelse af unge mennesker – sammen med 85-90 topengagerede medarbejdere!