Ved positiv PCR-test

I henhold til sundhedsmyndighedernes retningslinjer og lokale bestemmelser i forbindelse med forebyggelse af Covid-19 gælder følgende på Campus Rysensteen (Vi gør opmærksom på, at retningslinjerne ændres løbende og opfordrer til at man kontakter Styrelsen for Patientsikkerhed v. spørgsmål):

Testes du positiv for Covid-19 på en PCR-test skal du hurtigst muligt give skolen besked. Det gør du ved at sende et screenshot af dit PCR-testsvar til os på mail@rysensteen.dk

Du skal gå i selvisolation i 4 døgn, hvis du ikke har symptomer. Hvis du har symptomer, må du komme tilbage så snart de er stoppet. I henhold til Undervisningsministeriets retningslinjer skal man have et gyldigt coronapas for at komme i skole, men ved smitte kan institutionen vurdere, om man kan komme tilbage tidligere. Som elev på Rysensteen Gymnasium kan du komme tilbage enten efter dine symptomer er stoppet eller 4 døgn efter din positive PCR-test blev taget, hvis ikke du har haft symptomer. Du får udstedt et midlertidigt coronapas til brug til stikprøvekontrol.