Høring på Rysensteen d. 18. marts

Indsendt af admin den 23.01.2013

En bidende kold martsdag blev der for 13. gang afholdt elevhøring på Rysensteen Gymnasium. Elevrådet havde lavet et kæmpe forarbejde, og de fleste klasser havde arbejdet med resolutionsforslag inden dagen. 

Stemningen var engageret og lidt spændt fra en start. Men med en fast og smilende hånd blev resolutionsdrøftelserne sat i gang, og efterhånden deltog mange i drøftelserne.

Det skal nok erkendes, at resolutionerne generelt havde lidt mindre saft og kraft end tidligere. Omdrejningspunkterne kunne godt have været lidt mere perspektiverende og derved givet elevrådet mere at arbejde med i det kommende år. Men der var helt sikkert gode argumenter under drøftelserne, og jeg var stolt af at høre den refleksion, der kom til udtryk under debatten. Der blev anvist forskellige muligheder til forbedring af elevtrivslen og demokratiet på Rysensteen. Det er jeg slet ikke i tvivl om, at elevrådet nok skal få inkorporeret

Stort tak til høringsudvalget som gjorde det SÅ flot. Til alle de mange elever, der deltog i demokratiets tjeneste. Og tak for den efterrefleksion, som høringsudvalget allerede HAR lavet, som garanteret vil resultere i en endnu bedre høring 2014. Demokratiet lever fortsat på Rysensteen selvom det bliver sværere og sværere jo flere vi bliver.  Tak til hele elevrådet for gejst og gå-på-mod!

Gitte Transbøl
190313