Sammenklip fra Orienteringsaften 2020 samt rektors tale

Orienteringsaftener på Rysensteen Gymnasium har i mange år trukket mange mennesker til. 

Aftenen er begyndt med en fælles introduktion i DGI-byen. Sidste år blev dette arrangement optaget og streamet på vores hjemmeside. Fordi vi i år ikke vil kunne gennemføre et lignende arrangement, har vi valgt at lægge et sammenklip af arrangementet op her på denne informerende hjemmeside, så I alle kan danne jer et indtryk af, hvordan vi præsenterer os på Rysensteen Gymnasium på en fysisk orienteringsaften. 

Rektors tale fra dette arrangement har vi også lagt op for sig selv i sin fulde længde. De informationer, der bliver fremlagt ved denne tale, har ikke ændret sig i forhold til elevoptagelse 2021. Derfor kan man ved at se denne tale sagtens danne sig et overblik over både hvad Rysensteen Gymnasium står for og over hvad vi på Rysensteen forventer af vores elever. 

Vi håber, at disse klip – sammen med resten af denne informationsunderside – kan medvirke til at alle der måtte ønske det, også under disse for tiden begrænsede betingelser, får et godt grundlag at vurdere, hvad man som elev kan opnå ved at vælge Rysensteen Gymnasium. 

Bemærk: Rysensteen Gymnasium afholder et virtuelt orienteringsmøde for familier d. 20. januar kl. 19.30. Mødet afholdes over Zoom, og tilmelding foregår ved at man sender en mail til skolens hovedmail mail@rysensteen.dk. Herefter vil alle tilmeldte få tilsendt et link til begivenheden d. 20. januar kl. 19.15. 

Elevansøgere kan også deltage på nogle af vores virtuelle besøgsdage. Tilmelding foregår her.

Fra Orienteringsaftenen 2020