Virtuel orienteringsaften 20. januar kl. 19.30

På Rysensteen Gymnasium har vi de seneste måneder haft utallige ideer til, hvordan vi under coronarestriktioner kunne gennemføre en alternativ Orienteringsaften. Indtil d. 5. januar havde vi i det mindste håbet at kunne sende live fra skolen med et større antal elever, lærere og ledelse, for at give et indtryk af, hvem der er kræfterne bag vores skole. 

Men med de seneste restriktioner har vi besluttet, at vi laver et arrangement gennem zoom, så de elever, lærere og ledere, der deltager, kan sidde hver for sig. Vi håber, at I som familie kan samles om en computer, og sammen følge mødet, for efterfølgende sammen at søge flere oplysninger på vores særligt indrettede del af hjemmesiden for nye ansøgere. 

Tilmelding

I kan tilmelde jer ved at sende en mail til mail@rysensteen.dk Vi vil efterfølgende sende jer et link til Zoom-mødet, som vil påbegyndes fra kl. 19.15 med indledende billeder og små film, og fra kl. 19.30 vil enkelte elever, lærere og rektor orientere overordnet om Rysensteens værdier, fællesskaber og om Global Citizenship Programme, som er det der adskiller et gymnasieforløb hos os fra andre skoler. 

Efter zoommødet vil der blive mulighed for at stille spørgsmål via en chat, som vi ligeledes sender jer adgang til. Vi vil samle svarene på de generelle spørgsmål i en FAQ, som vi efterfølgende lægger under denne del af hjemmesiden. De mere individuelle spørgsmål vil vi svare personligt. 

I håbet om at denne form vil gøre det muligt for så mange som muligt at danne sig et overblik over hvem vi er på Rysensteen, og om det passer med jeres ønsker og forventninger til et gymnasieforløb. 

Tilmelding på mail@rysensteen.dk

På gensyn

Der afholdes d. 20. januar kl. 19:30 virtuel orienteringsaften på Rysensteen.