Caféaften for alle MUN-gæster

Hygge til RYSMUN-udvalgets café-aften for de udenlandske gæster og deres værter

Aftenen den 26/4 stod på café-aften med de elever der er på besøg i anledningen af Rysmun. Her fik elever fra hhv. Argentina, Canada, Indien, Rusland, Egypten, Tyrkiet, Tyskland og Danmark minglet og snakket over en kop kaffe og lækre kager.

Det var en aften med quiz om diverse lande, man i fælleskab skulle finde svarene på.Der blev grint og smalltalket blandt de otte partnerlande oppe på FT-3. Ved hvert bord sad der mindst én elev fra hvert land, og da det kom til et spørgsmål om deres eget land, stod de klar og alle fik indført et ord. 

Spørgsmål som hvornår Alaska blev givet til USA fra Rusland (30. marts 1867), hvilket land der også er kendt som Persien (Iran) og hvad Argentina betyder (The land of silver) blev stillet.

Mange af de besøgende er her i forbindelse med MUN, som er meget fagligt og skolerelateret, så GCP-udvalget tænkte, at vi også skulle huske at give dem et indtryk af dansk hyggekultur. Derfor invitererede vi til en spændende café-aften med quizzer, sprogøvelser, brætspil og en masse lækkerier - så vi kunne lære vores gæster bedre at kende. 

Alle gik hjem med en følelse af en hyggelig aften, der bød på møder med mange forskellige kulturer.Der var stort fremmøde, og verdensborgere fra så mange forskellige verdensdele fik delt tre gode timer. 

Vi glæder os til MUN de kommende dage!