Hvem er vi?

Velkommen til Rysensteen Gymnasiums virtuelle univers for nye ansøgere. Her vil du finde beskrivelser af, hvem vi er på Rysensteen, og hvad du som gymnasieelev på Rysensteen kan forvente og skal leve op til.

Rysensteen Gymnasium er et campus, der ligger i hjertet af Vesterbro - tæt på Hovedbanegården, Halmtorvet og Kødbyen. Med sine 14 spor er det en stor skole med ca. 1150 elever og knap 100 lærere.

Rysensteen Gymnasium er en international profilskole. Gennem mere end 10 år har vi arbejdet med global dannelse som en del af den nationale studentereksamen. På Rysensteen får man Global Citizenship Programme med som en del af sin studentereksamen. Læs om programmet under GCP.

Al undervisning og anden aktivitet på Rysensteen tager udgangspunkt i Rysensteens værdier NORA, der står for Nysgerrighed, Ordentlighed, Rummelighed og Ansvarlighed.
Med disse værdier på rygraden passer vi godt på hinanden - også selvom vi er mange.

På Rysensteen har vi ambitioner på elevernes vegne. Det betyder, at vi forventer, at den enkelte arbejder målrettet på at lære. Gymnasiet handler om at opnå viden - langt mere end at opnå resultater. Skulle det følges ad, er det fint. Men resultater i sig selv er ikke nok! Vi tilbyder både Faglig dannelse med høj kvalitet, Almen dannelse med fælles værdier og Global dannelse med empati. Hvis dette tiltaler dig, så klik videre på vores hjemmeside og deltag i vores orienteringsaften onsdag d. 24. januar kl. 19:30.

Velkommen!

Bedste hilsner
Gitte Harding Transbøl
Rektor