Nyheder

Se Rysensteens årgang 2017-2020 reflektere over deres gymnasietid

Indsendt af mia den 29.06.2020
Forside

Se Rysensteens årgang 2017 reflektere over deres gymnasietid: Om det første møde med klassekammeraterne, om faglige og ikke-faglige oplevelser, der ændrede deres syn på verden, om kulturmøder med vores partnerskole-elever og ikke mindst om den almene og globale dannelse de tager med sig fra deres tre år på Rysensteen.    

Sidste morgensamling for 3.g

Indsendt af mia den 10.06.2020
Forside

Mandag d. 8/6 blev der holdt den sidste morgensamling for 3.g’erne. Selvom det blev lidt anderledes end det plejer, var det stadig en succes. Lærerne holdt taler for klasserne, der var en quiz med en præmie, der blev sunget og ‘Sig Det Med Blomster’ genopstod som en afslutning på det hele. Trods studentertiden ikke er blevet som forventet, var dette en fin måde at lave den sidste morgensamling og holde liv i traditionen.

- Anna 3.g

Torsdag d. 23 og fredag d. 24 april deltog alle 2.g elever i det virtuelle projekt - Håb i en corona-tid.

Indsendt af mia den 27.04.2020
Forside

D. 23-24 april skulle vi traditionen tro have afholdt RysMUN (Model United Nations.) med deltagelse af alle Rysensteens  2g elever og ca. 80 af vores partnerskoleelever. 
På grund af Corona-pandemien kunne vores partnerskoler ikke komme, og vores 2.g elever tvunget til at modtage virtuel undervisning fra hjemmet.

Vores 3.g elever er tilbage i skole

Indsendt af mia den 16.04.2020
Klasse

Nu er vi tilbage på skolen efter over en måneds pause, hvor vi har haft virtuel undervisning og skrevet SRP. Det er selvfølgelig en meget anderledes hverdag vi er vendt tilbage til. Klassen er delt op og sidder i forskellige lokaler, og man skal hele tiden holde afstand, så det er ikke det samme som før corona. Men det er alligevel rart at komme tilbage og se sine kammerater igen og få mere normal undervisning. Vi skal lige vende os til de nye vaner, men det skal nok bliver rigtig godt.

Ingrid 3.c

Videohilsner fra Rysensteen

Indsendt af mia den 31.03.2020
Forside

Vi er mange, både elever, lærere og ansatte, som savner vores hverdag på Rysensteen Gymnasium. Derfor vil vi i denne tråd løbende lægge video hilsner fra lærere og elever op. Vi håber, at I alle er ved godt helbred og glæder os til at ses igen! Pas godt på hinanden og jer selv. 

Her er en videohilsen fra Sidsel 2.c om det at være studerende under Corona.

Rysensteenelever vinder Historiekonkurrencen 2020

Indsendt af mia den 31.03.2020
Historiekonkurrence forside

Hvert år afholder Historielærerforeningen en konkurrence for alle landets gymnasie- og HF-elever. Årets tema var "Over grænsen". Eleverne skal selv fortolke temaet, og produktet vælger eleverne også selv. Rysensteen har tidligere fejret stolte triumfer i netop denne konkurrence, og i år deltog vi også med to elevers fælles produkt. Ida og Anna fra 2f havde udarbejdet en børnebog til belysning af temaet. I deres introduktion skrev de følgende:

Spanskelever på besøg i Arkens udstilling ELSKET AF PICASSO

Indsendt af mia den 05.02.2020
Spanskelever på Arken

Alle spanskelever på Rysensteen på besøg i Arkens udstilling ELSKET AF PICASSO: en udstilling om de mange kvinder, der omgav Picasso. I en workshop skulle eleverne bl.a. lave 3D fortolkninger af Picassos malerier i modellervoks! De skulle også lave kubistiske portrætter af hinanden og efterligne Picassos brud med centralperspektivet. 

Besøg fra Sydkorea på Rysensteen Gymnasium

Indsendt af ph den 17.01.2020
besøg af sydkoreanerne

I denne uge har 2f og 3f besøg fra vores partnerskole i Seoul, Korea, Inchang High School. De koreanske elever skal både deltage i almindelig undervisning, kulturforståelsesmoduler og besøge bl.a. Vikingeskibsmuseet og Rosenborg.

Herudover vil de koreanske elever opleve dansk mad og kultur henover middagsbordet hos deres værter og få en unikt indblik ind i en dansk hverdag hos deres danske hosts. Læs hvad Mikkel 3f fortæller om besøget: