Tilmelding til besøgsdag

Kære interesserede elever og forældre,

Rysensteen Gymnasium afholder i uge 49 samt i uge 1, 2 og 3 besøgsdage for elever, som er interesserede i at starte i skoleåret 2023/24. På besøgsdagen vil man få mulighed for at møde nogle af vores elever, få en rundvisning på vores campus, og få et indtryk af alle de mange spændende fag og aktiviteter, som vi tilbyder på Rysensteen Gymnasium.

Tilmelding foregår ved at klikke på nedenstående links - vi opfordrer til at man kun tilmelder sig én besøgsdag pr. person, så flest muligt kan deltage:

Hvis der er fuldt booket til den besøgsdag, du gerne ville have deltaget i, kan du skrive dig på venteliste, så vil vi kontakte dig, hvis der skulle komme en ledig plads. Først til mølle princip:

Har man spørgsmål til besøgsdagene kan man kontakte os på mail@rysensteen.dk eller tlf.: 33 24 43 11. Hvis man har tilmeldt sig en besøgsdag men alligevel ikke kan deltage, bedes man melde afbud på mail eller tlf.

Skal du på besøgsdag på Rysensteen Gymnasium? Så læs mere om, hvordan dagen foregår nedenfor.

På vores gymnasium foregår en besøgsdag således:

  • Kl. 8.30-9.00 er der morgenmad i salen for alle besøgselever og dagens værtsklasse, som er en af 1g-klasserne. Her vil vicerektor Lene Schjødt også byde velkommen og forklare, hvad der skal foregå i løbet af dagen.
  • Kl. 9.00-9.45 fordeles besøgseleverne på forskellige klasser i mindre grupper, der deltager i den undervisning, der foregår.
  • Kl. 9.45-10.00 er der frikvarter, hvor værtsklassen hjælper besøgseleverne rundt.
  • Kl.10.00-10.45 afholdes to lektioner for hver sin halvdel af besøgsgruppen for at demonstrere undervisning i to forskellige fag i gymnasiets fagrække.
  • Kl. 10.45-11.30 fordeles besøgseleverne igen i forskellige klassers almindelige undervisning – igen i mindre grupper.
  • Kl. 11.30-12.30 er der spisefrikvarter med rundvisning og samvær med værtsklassen.
  • Kl. 12.30-13.15 Dagen slutter med en halv time sammen med en repræsentant fra ledelsen, der evaluerer dagen og svarer på spørgsmål om valg af studieretning, optagelseskrav og andre overordnede spørgsmål.

Vi håber, at dagens vekselvirkning giver et godt indblik i, hvordan stemningen og kravene er på Rysensteen Gymnasium.