Profilansøgning

Rysensteen: En profilskole

På Rysensteen Gymnasium har vi siden 2012 arbejdet målrettet med at opbygge en international profil gennem vores Global Citizenship Programme. Et program, som dækker alle skolens elever og alle skolens fag. 

Rysensteen Gymnasium tilbyder således sine elever en samlet pakke, der har til formål at styrke deres internationale og interkulturelle kompetencer som en del af deres gymnasieforløb, hvori der arbejdes med alle de “pinde”, der samlet udgør ministeriets udviklingsmål vedrørende internationale kompetencer. 

På baggrund af dette har Rysensteen mellem 2015 og 2020 været godkendt som profilskole med henblik på at optage kompetente internationalt orienterede elever - også uden for Rysensteens nærområde. Fra sommeren 2023 er Rysensteen igen blevet godkendt som profilskole og kan derfor optage elever på baggrund af denne profil.

BEMÆRK: Optagelse på vores internationale profil kræver dokumentation, som både består af dine egne refleksioner over dine internationale og interkulturelle kompetencer samt en beskrivelse fra skole eller andet om, hvad du har opnået. Se mere på linket nedenfor.

Vil du vide mere?

Læs om forudsætninger og krav til dokumentation for profilansøgning her.
Læs ansøgningen her.
Læs lære- og progressionsplaner for skolens Global Citizenship Programme her.
Læs om vores partnerskoler her.

Besøg fra kinesisk partnerskole