Ole Dieckmann

OD
od@rysensteen.dk
Fransk
Idræt
Studievejleder

Ansat på Rysensteen Gymnasium i 1988 efter at have arbejdet som IT-underviser i en privat virksomhed i et par år. Jeg savnede dog mine fag - idræt og fransk.  Jeg var heldig at få nogle idrætstimer på Rysensteen og synes stadigvæk, at det er et dejligt sted at arbejde.

Det daglige arbejde med eleverne har altid været en stor glæde og inspiration for mig. Fornøjelsen ved at se mine franskelever udvikle deres sprogfærdigheder og i idræt se elever, der pludselig er i stand til at udføre et kraftspring, et badmintonclear eller knække koden i dans. 

Jeg kan godt lide, at de enkelte moduler er præget af høj elevaktivitet i et fagligt miljø, hvor den enkelte elev er bevidst om, at man lærer bedst ved selv at være engageret og aktiv.  Dette udelukker dog ikke, at man samtidigt kan have det sjovt sammen og måske forlade lokalet med et lille smil på læben  

Jeg bor på Midtsjælland sammen med Grith, der er gymnasielærer på Roskilde Gymnasium. Vi har sammen Jakob og Theis, der er 24 år og Cecilie på 17 år, der går i 1 g på Roskilde Katedralskole. Jeg sætter pris på familielivet, nyder at se sport og spille kort med vennerne. Når jeg selv træner er det cykling, spinning og vægttræning.