3u i New York

Da 3u ankom til "The City That Never Sleeps", eller bedre kendt som New York City, d. 27. september, blev det hurtigt klart for os, at et bedre kaldenavn til byen ikke kunne findes. På turen fra lufthavnen til vores hostel blev vi mødt af skyskrabere i massevis samt skilte med neonlys på alle gadehjørner. Vores tid i New York blev i den sammenhæng også i høj grad brugt på at beundre byen - alt fra bygningnerne, til maden, til deres fænominale vejsystem. De første dage brugte vi bl.a. på at sejle til Liberty Island og Ellis Island, besøge Museum of Natural History samt hyggelige løbe- og roture i Central Park.
Efter et par gode dage i New York, drog vi mod Maine.

I Maine blev vi indkvarteret hos elever fra Marshwood Highschool og deres familier. Vi fulgte med den i skole under “Spirit Week”, et koncept, der går ud på, at eleverne klæder sig ud med et bestemt tema hver dag i en uge. Derudover fik vi mulighed for at opleve Homecoming gennem de amerikanske øjne. At opleve den amerikanske kultur samt levemåde gennem en værtsfamilie har for mange af os været en  spændende oplevelse, vi ikke umiddelbart kommer til at glemme. 

Herefter tog vi til Boston, hvor vores tur lakker mod enden. Vi oplever Boston på gåben, hvor vi vandrer og oplever byen gennem historiske bygninger, seværdigheder og meget mere.

3u i New York