Alumnetræf november 2018

Rysensteen Alumneforening var onsdag d. 14. november vært for arrangementet 'Alumnetræf - Rysensteen anno 2018', der dels samlede tidligere studerende og medarbejdere til en hyggelig aften i gensynsglædens tegn og dels gav alumnerne et indblik i, hvordan Rysensteen tager sig ud i 2018 - både fagligt og socialt.

I løbet af aften blev der blandt andet diskuteret GCP - Rysensteens Global Citizenship Programe. Seks nuværende elever på Rysensteen gav et indblik i deres oplevelser med GCP, hvordan det er en del af den daglige undervisning, om rejserne og de refleksioner, der følger med mødet med de unge mennesker fra vidt forskellige dele af verden. De fremmødte alumner gav udtryk for, hvor imponerede de var over elevernes evne til 

Efter aftens faglige indslag blev alumnerne præsenteret for MAMSE - Rysensteens mad-udvalg, der hver fredag serverer lækker frokost for  Rysensteens elever til sølle 15 kroner. Victor Beck Andersen, der i 2012 startede MAMSE fortalte om udvalgets rejse fra forældrenes køkkener,hvor der blev tilberedt 37 serveringer til i dag, hvor der hver fredag langes 400 serveringer over disken i elevkælderen - stadig til samme beskedne pris!

Fra Rysensteens Alumneforenings bestyrelse skal lyde et stort TAK for en dejlig aften og glæder sig til at se dig og dine gamle kammerater d. 1. marts til næste arrangement for gamle elever og tidligere ansatte! Sæt kryds i kalenderen, det bliver godt!

Alumner kigger på gamle klassebilleder