Virtuel konference med 13 partnerskoler

Rysensteen var d. 11 december vært for en virtuel konference med 13 af vores skoler fra Korea, Kina, Indien, Rusland, Uganda, Tyrkiet, Egypten, Spanien, Argentina, Canada og USA.

På konferencen blev det bl.a. drøftet, hvordan skolenetværket kan bygge oven på det virtuelle kulturforståelsesforløb, som elever fra alle partnerskolerne deltog i i november måned. Mange kreative idéer blev præsenteret i denne sammenhæng, bl.a. at lave et multilateralt klima-forløb med små dokumentarvideoer, at komme på virtuelle besøg i hinandens byer og samarbejde om Ted-talk baserede projekter. Idéerne vil blive implementeret i netværket i løbet foråret. 

På konferencen blev det også drøftet, hvordan netværket kan rykke endnu tættere sammen og lære af hinandens idéer og praksisser på både det pædagogiske, det faglige, det skolekulturelle og det ledelsesmæssige niveau. Basis for denne udveksling af idéer bliver virtuelle konferencer med lærere, ledere og elever ca. hver anden måned, hvor et eller flere af ovennævnte emner bliver diskuteret. Netværket håber derved at tage første skridt i retning af at etablere en global skole-tænketank. 

Det virtuelle samarbejde kommer i forlængelse af GCP-dagen i november, hvor vores 3.g-elever og eleverne fra vores partnerskoler samarbejdede på Zoom. Både vores spanske partnerskole, Colegio Estudio, og kinesiske partnerskole, Zhejiang University High School, har lavet opslag om dagen på deres hjemmesider, som kan ses her:

Colegio Estudio

Zhejiang University High School

Vi glæder os til det fremtidige arbejde i netværket med: 

Inchang High School, South Korea


Zhejiang University High School, China


Saandeepani Academy for Excellence, India


Gimnasia 168, Russia


Kasubi Parents Secondary School, Uganda


Çevre College, Turkey


Dr. Nermien Ismail Language Schools, Egypt


Colegio Estudio, Spain


Escuela Normal Superior, Argentina


University of Toronto Schools, Canada


Marshwood High School, USA


Project Rousseau, Mentorship NGO, USA


Tabor Academy, USA


Rysensteen, Denmark 

 

 

Rysensteens konference-Zoom-møde med 13 partnerskoler

 

Anders Schultz og Mads Blom var værter for konferencen mellem 13 partnerskoler