Køb billetter til årets musical!

Rysensteens elever præsenterer i 2022 musicalen “En Splittet Helhed.”

En helt normal hverdag ændres da to fremmede, Enya og Storm, vågner op i en splittelse i det ukendte grænseland. Deres mål bliver nu at komme videre - men hvordan kommer de over grænsen?

I “En Splittet Helhed” bliver vi præsenteret for den indre splittelse, alle kan føle, men også, hvordan den indre splittelse kan være med at skabe kærlighed og tilgivelse.

Køb dine billetter her med det samme, og oplev elevernes mange måneders arbejde på fortryllende vis udfolde sig på scenen.

Musicalen er et af Rysensteens største fællesskaber med en af de længste traditioner. Den årlige musical er altid 100% produceret af eleverne uden hjælp fra lærere, og forestillingen er altid et originalt stykke skrevet og opsat af de talentfulde elever. Forestillingerne kombinerer ofte senmoderne teater med stort opsatte dans- og musiknumre.

Produktionen af musicalen finder sted fra oktober, hvor eleverne arbejder i fritiden på hhv. skuespil, musik, dans, scenografi, kostume, PR og finansiering frem til premieren. Alle forberedelserne kulminerer, når den flotte, sjove og imponerende forestilling endelig bliver spillet i DGI-byen foran publikum bestående af både elever, familier og tidligere ryssere.

Målet med musicalen er give de kreative elever en mulighed for at udfolde og udvikle deres talenter og samtidig skabe nye fællesskaber og venskaber på tværs af klasser og årgange.

Rysmusical 2022