3.z i Tyrkiet

"3.z var inden efterårsferien på en helt fantastisk tur til Istanbul og Alanya i Tyrkiet. De første dage tilbragte vi i Istanbul, hvor vi boede hos tyrkiske elever fra Cevre Koleji. Dagene bestod af at besøge mange forskellige seværdigheder såsom, Fernerbache fodbold stadium, Hagia Sofia moskeen, store markeder og den europæiske del af byen.
Vi fik lov til at overvære noget af deres undervisning, hvilket gav os et dybere indblik i både forskellene og lighederne ved det danske og tyrkiske skolesystem. På den sidste dag spillede vi basket- og fodboldkampe mod hinanden og afsluttede det hele med en interessant paneldebat om vores oplevelse i Istanbul.
 
Derefter drog vi til Alanya, som var nogle dage fyldt med beachvolley. Vi fik undervisning 3 timer om dagen af nogle dygtige instruktører. Vi nød at bruge de sidste dage i varmen og spille bold sammen til solen gik ned. Derudover fik vi set borgen i Alanya og udforsket forskellige dele af byen. Alt i alt har det været en fantastisk tur, fyldt med læringsrige kulturmøder og helt fantastiske oplevelser." - Selma 3.z

3.z i Tyrkiet