3.w i Indien

3w har i september været på studietur til Karnataka i Sydindien. Det var en helt fantastisk tur, fuld af oplevelser for livet. Vi startede ud i storbyen Bangalore. Her oplevede vi alle de hektiske, men smukke gader, lokale markeder med massevis af lokale fødevarer, smukke tekstiler og smykker i alle former og farver. Her besøgte vi også templer, hvor de lokale stod klar med åbne arme og indviede os i de hinduistiske traditioner og ritualer.

Efter vores tid i Bangalore begav vi os videre til det Hampi, også kendt som "aberens rige". Her blev vores gruppe mødt af nysgerrige aber, i alle størrelser, og stødte også på en hellig elefant, der blev passet af de lokale. Det var en anderledes oplevelse at se, hvordan elefanten var en del af Hinduismens ritualer.
I Hampi kastede vi os også ud i en spændende sejltur på lerbåde, som de lokale mestre i kunsten at bygge. På en varm dag var det skønt at få lidt vind i håret på floden med guiden, som fortalte os historier om monumenterne omkring floden.

Under turen boede vi også påhomestay hos elever fra partnerskolen. Vi blev inviteret ind i hjemmene hos familier, der stod med åbne arme for at give os et indblik i deres hverdag. Det var en uforglemmelig chance for at træde ind i deres verden, lære om deres daglige rutiner og deltage i deres traditioner. Det var både grænseoverskridende og ekstremt spændende at opdage både ligheder og forskelle mellem vores kultur og deres.

3.w på marked i Indien