3y har været i Boston

Kære Rysensteen

Vi er nu på vores sidste dag af vores studietur i Boston. I går kom vi hjem fra Tabor Academy, hvor vi har været på homestay de sidste 4 dage. Her har vi fuldt elevernes skole, hvor vi har lært om alt fra 3D-printere til keramik. Om aftenen har vi lavet nogle forskellige ting både med værtsfamilierne og skolen. Nogle af os har været ude at plukke æbler på en æbleplantage, mens andre på ægte amerikansk vis har ristet skumfidusser over bål. For bedre at kunne forstå hinandens skolesystemer og kulturer, holdt vi en diskussionsaften, hvor flere elever fra Tabor Academy mødte op samt næsten hele 3.y. Samtidigt med at vi havde det sjovt og hyggeligt, blev vi klogere på, hvordan og hvorfor de gør tingene anderledes på den anden side af Atlanten. 

Før vi besøgte Tabor Academy havde vi en uge i Boston, hvor vi boede i China town. Her var vi både på besøg på MIT og Harvard to formiddagen, hvor nogle Ph.d. studerende gav os nogle oplæg og viste os rundt på deres universiteter. Her lærte vi en masse om kvantecomputere ud fra nogle forskellige perspektiver. De andre dage besøgte vi nogle forskellige museer som USS constitution, JF Kennedy og Boston Museum of fine art. 

Vi har nu den sidste dag fri, som de fleste af os nok skal bruge på at få shoppet en lille smule og nyde solen, inden vi smutter hjem til kolde Danmark.

Kram fra 3y