Saludos amigos fra 3a

Vi lever i den grad det søde liv i Argentina, og ikke kun fordi, vi bliver proppet med kæmpe kager, dulce de leche og alle andre kulhydrater. Argentinerne er et imødekommende og gæstfrit folkefærd, som i sandhed har følelserne uden på tøjet (når vi synger "lean on me" begynder selv drengene at græde). De drikker maté (meget koffeinholdig, bitter te) på livet løs, og spiser kød som var det deres sidste måltid. Tiden går utrolig hurtigt på trods af de meget lange dage. Det føles som om, at hver døgn har fået 5 ekstra timer. Vi hører jazzkoncerter, rockkoncerter, tangokoncerter, punkkoncerter, får tangoundervisning, lærer om bandoneonens (tangoinstrument) opbygning, og vi har tilmed selv givet koncert på Plaza de Mayo. På nuværende tidspunkt har vi oplevet veje med flere spor til biler, end øjet kunne række, regn så voldsom, at metroen lukkede grundet oversvømmelse, og vi er taknemmelige for stadig at være i live på trods af samtlige sindssyge taxi- og buschauffører i Buenos Aires' trafik. Når man ser bort fra alt det gode, lærer vi også at sætte pris på livets små glæder hjemme i Danmark, som at kunne skylle papir ud i toilettet, låse toiletdøren og få aftensmad før kl. 23.00.

Vores tid på home stay i Bahía Blanca fik os til at indse, at vi i virkeligheden ikke er så anderledes fra folk med andre nationaliteter - vi lever blot under forskellige omstændigheder. I aften tager vi med bus mod Buenos Aires, hvor vi skal tilbringe vores sidste dage i dette skøre og fantastiske land. Det bliver dage blandt andet bestående af fejring af vores alle sammens Martin Lutzs fødselsdag og besøg på den danske ambassade. 

Selvfølgelig slutter vi også turen af med et brag, når vi skal høre de sidste søde argentinske toner for denne omgang til diverse koncerter.

Chau!

Anna og Sara 3.a