Rysensteens indsats for Ukraine - Sådan kan du hjælpe

Kære elever og lærere,
Vi står i dag overfor en af den største kriser i Europa siden 2. verdenskrig. Over en halv million ukrainere er på flugt, hvilket kræver en stærk samlet indsats på tværs af hele verden. Helt konkret kan vi som elever og lærere hjælpe til den indsats i form af donationer af tøj, soveposer, pengeoverførsler eller andet. Alle bidrag har betydning og gør en kæmpe forskel for vores med-europæere på flugt. De har brug for akut støtte, så vi håber, I vil give en hånd.

HVAD KAN DU GØRE?

Tøj/fornødenheds indsamling

Tøjindsamling sker gennem et fedt metalbur som vi har sat op i kælderen. Buret står i bordtennisrummet (ved mikroovnene). Tøjet går til Bevar Ukraine og dermed til konfliktzonen DER ER BRUG FOR: - Soveposer - Liggeunderlag - Tæpper - Tøj (enten noget der kan sendes direkte afsted (uld, fleece eller andet varmt), eller tøj der kan sælges i en af Røde Kors' butikker, som så sender pengene videre) Donér gerne kun det, du har tilovers, og ikke nykøbt til dette formål. Her vil penge gå længere.

Pengeindsamling

Røde Kors’ indsats kan blive støttet gennem mobilepay med nr. 390367. Det er Rysensteens private boks, så vi kan også holde øje med mængden af penge, vi indsamler.

Vi håber, du vil hjælpe ukrainerne og samtidig vise, hvad det vil sige at være verdensborger på Rysensteen!

Forhåbningsfulde hilsner,
Elevrådet, GCP-udvalget, Planbørnefonden-udvalget, Røde Kors-ambassadørerne og ledelsen.

Rysensteens indsats for Ukraine