3.B i Spanien

Her er, hvad Mikala skriver på vegne af 3.B om deres tur til Madrid:

"¡Madrid! Vi steg ud. Mærkede fast, fremmed grund under vor farverige New balance sko (dem med perler). I den afmærkede, hellige cirkel på gulvet stod en blanding af danskere og spaniere (jeg hørte senere, at en af vor egne forsøgte at hilse ved håndtryk). Hver og især blev vi, som støv spredt ud over Spanien, på bare få minutter. I bilen med Dora, som var min host, blev jeg blæst bagover af den varme gæstfrihed de besidder (kontrasten er ekstra stærk, når man kommer direkte fra København). Doras forældre var vilde med vikinger, og vi delte interessen for skak og ost. Nogle af spanierne var generte og nogle var endda 04'ere! – dette stoppede dog ikke os alle sammen fra at flirte - Èn forsøgte sig, men fortryder stadig det fejltrin, den dag i dag.

Onsdagen foregik på skolen, Colegio Estudio (kolehjioÆstuđio), som udmærker sig ved at være kreativt anlagt. Til Flamenco-undervisning, hvor man lærer, hvordan man balancerer på et ben og øver sig i at være lyserød, tenderede vi mod generthed. Vi klemte os nærmest op ad væggen og prøvede at sive ned gennem gulvet (ligesom i Hamlet, oh I wish that this too too solid flesh…) Men, så vildt som det end lyder, endte vi alle sammen med at danse (om det var kønt kan diskuteres). I kunstundervisningen hev Profesor Hiegueras (stumt h!) knogler, skelleter, tænder, rødvin og kaffegrums frem og forklarede os om biomorfisme.

I Toledo udlevede vi vores middelaldereventyr. Må være ærlig og indrømme, at vi ikke havde hverken hest, lanse eller brynje med os (note to self: vær pakkeliste-kildekritisk). Om det var solstik eller hjemve ved ingen, men det var i Toledo, at vi skabte den filosofiske tankegang, der har skinny jeans som omdrejningspunkt. Skinny jeans, som i ekstra-ekstra-Skinny. Skinny, som i ingen plads til fantasi. 

Erfaringer i stikordsform:
- De siger ”hola” til én, hvis man ligner en turist, altså hvis man ikke har skinny jeans på
- Vi taler flydende spansk nu! (ik test os)
- Olien er så god, at nogen af os er begyndt at tage bad i den efter vi har skidt, og brugt hotellets tandbørster som toiletbørster. 
- Der var så koldt i Madrid, at der både var kamp om tæpperne på hotel og håndtørrerne på offentlige toiletter.
- Vi var imponerede over Flamingo show. Især de af os, der er nærsynede og så små prikker bevæge sig i takt til musikken.
- Vi har lært gal slang (tío, movie, horder, es lo que toca) og tror vi er seje nu.
- Tattoveringsraten lå på de 64 procent.

Madrid er BONITO, og vi har virkelig haft det bacano. Og én ting er sikkert, vi ville ikke have været den oplevelse foruden (se billeder). Tak til alle spanske hosts, deres familier (kæledyr) samt Agnes for, at jeg måtte låne hendes computer."

3.B i Spanien