3.k i Uganda

I disse uger rejser 3.g'erne ud i verden og besøger deres partnerskoler. For nylig rejste 3.k til Uganda og besøgte deres partnerskole Ichon High School. Vera fra 3.k skriver: 

"I torsdags landede 3.K fra de bedste 10 dage i Uganda. Tirsdag landede vi meget sent og skulle på en bumlende bustur til hotellet. Næste morgen tog vi halvsovende hen til skolen og mødte vores hostfamilier. De var de bedste host, man kunne ønske sig.

Der boede vi i to døgn og på trods af den utrolig anderledes levemåde og kultur, var det den mest givende oplevelse. Man lærte hurtigt på homestay og skolen, at en stor del af deres kultur er at danse og synge.

På dag 5 kørte vi mod Masindi. Det lå 4 timer væk fra hovedstaden (Kampala), som vi tidligere havde været i. Her boede vi på resort og var omgivet af den smukke afrikanske natur. Det var også her vi var på Safari og vandrede ved vandfald.

Rysensteen arrangerede møde med relevante organisationer, som kunne fortælle om kulturen i det interessante land, vi var landet i. Udover det fik vi mødt det helt tæt på ved fx besøget på et børnehjem. Det var en af de mest rørende oplevelser, vi fik dernede. 

Alt i alt har vi haft den bedste tur og vender hjem med en masse minder, vi aldrig vil glemme!"

3.k i Uganda