Efterårets alumnetræf

Trods novembermørke trak efterårets alumnetræf den 8.11 masser af gamle elever til skolen. Først var der rundvisning i vores afdeling på Flæsketorvet, en udvidelse af skolens kvadratmeter, der er kommet til efter mange af aftenens gæster gik på Rysensteen. Her kunne man bl.a. se alle de gamle klassebilleder - et sikkert trækplaster.

Resten af aftenen foregik i mere velkendte rammer i skolens gamle sal på Tietgensgade. Hér bød Alumneforeningens formand Jesper Nygaard velkommen og talte om både skoleminder og målet med foreningen. 

Siden var der først paneldebat med nuværende lærere og gamle elever - stærkt styret af bestyrelsesmedlem Astrid Læssøe. Der blev snakket om alt fra politisk engagement, festkultur i 1970erne og i dag og røverhistorier om ikke helt lovlige kopier af nøgler til skolen. 

Rektor Gitte Transbøl sluttede af i et parinterview med Ellen, student fra 2016, om skolens Global Citizenship Programme, også kendt som GCP. Her hørte vi bl.a., hvordan en GCP-rejse til Indien kan føre til et ønske om at uddanne sig til læge og arbejde for Læger uden grænser. 

Aftenen sluttede med tapas, vin og hyggesnakke ved bordene, hvor både nyere dimittender og gamle elever, der blev studenter i 1960erne, kunne udveksle historier om, hvordan Rysensteen har efterladt spor i deres liv.

Vi ses den fredag den 2. marts 2018, hvor Alumneforeningens næste arrangement løber af stabelen.

Læs mere om foreningen og om indmelding her