USA - New York - Project Rousseau

Project Rousseau

Samarbejdspartner for u-klasserne

Rysensteen har i en række år samarbejdet med en helt speciel partner i New York, kaldet Project Rousseau. Project Rousseau er en NGO, der sætter high school studerende, der har har haft det svært, sammen med college-studerende i et mentorsystem. Mentorer og studerende samarbejder i gennem alle high school år og mødes én gang om ugen.

Rysensteen er stolte af at arbejde sammen med Project Rousseau og projektets præsident Andrew Heinrich. I hjertet af Rysensteens Global Citizenship Programme ligger den idé, at vi alle, som verdensborgere må acceptere et ansvar for at løse globale problemer - lige meget om de er relateret til økonomi, klima eller uddannelse. Project Rousseau giver vores studerende en ide om, hvordan man oversætter et moralsk standpunkt til konkret handling.

Vi håber ligeledes, at Project Rousseaus studerende også gror både i visdom, modenhed og interkulturel forståelse gennem deres møde med de danske studerende. U-klasserne besøger Project Rousseau, når de tager til New York og tager del i de aktiviteter som Project Rousseau er en del af. Eleverne besøger også forskellige kulturelle seværdigheder sammen.

Læs mere om Project Rousseau på deres hjemmeside.