Kom til Alumne/Gammel elev aften!

ALUMNE KÆLDER/GAMMEL ELEV AFTEN FREDAG D. 1. MARTS 2024

Årets træf for tidligere elever/alumner fra Rysensteen Gymnasium finder som altid sted første fredag i marts - i år d. 1. Marts! Vi glæder os meget til at se jer! 

Vi har i alumneforeningens bestyrelse besluttet at afholde dette års arrangement i elevkælderen. Bliver der for mange - eller har man bare lyst til at tale stille og roligt med sine tidligere skolekammerater - så er der adgang til lærerværelset.

Vi vil sælge “mamsemad” for 25 kr. Fra kl. 18.30,  og baren vil være bemandet med nuværende 3.g-elever, der sælger drikkevarer til favorable priser. Vi håber at årets musicalband vil give nogle numre fra den lille scene i kælderen og vi vil lokke så mange nuværende og tidligere lærere som muligt til at komme, så I kan få en snak med nogle af dem ;-)

Programmet starter kl. 17.30, hvor vi afholder den ordinære generalforsamling på lærerværelset - kom endelig forbi hvis du har nogle gode ideer til hvad alumneforeningen skal tilbyde gamle elever fra Rysensteen.

Kl. 18 slår vi dørene op i kælderen, hvor man kan komme forbi på vej hjem fra arbejde, efter ungerne er spist af eller helt som det ellers passer i den enkelte rysensteeners program. 

Vi vil glæde os til at se så mange af jer som overhovedet muligt. 

Bedste hilsner

Alumneforeningens bestyrelse

V. formand August Thorning Hjortshøj og rektor Gitte Harding Transbøl

Alumneaften på Rysensteen 2022