Rysensteens Musical

Musicalen er et af Rysensteens største fællesskaber med en af de længste traditioner. Den årlige musical er altid 100% produceret af eleverne uden hjælp fra lærere, og forestillingen er altid et originalt stykke skrevet og opsat af de talentfulde elever. Forestillingerne kombinerer ofte senmoderne teater med stort opsatte dans- og musiknumre.

Produktionen af musicalen finder sted fra oktober, hvor eleverne arbejder i fritiden på hhv. skuespil, musik, dans, scenografi, kostume, PR og finansiering frem til premieren i januar, som falder i samme uge som vores orienteringsaften – hvor man normalt kan se en lille smagsprøve fra musicalen. Alle forberedelserne kulminerer, når den flotte, sjove og imponerende forestilling endelig bliver spillet i DGI-byen foran publikum bestående af både elever, familier og tidligere Ryssere.

Målet med musicalen er give de kreative elever en mulighed for at udfolde og udvikle deres talenter og samtidig skabe nye fællesskaber og venskaber på tværs af klasser og årgange.

 

Se videoen nedenfor med highlights fra Rysensteens Musical 2020 - OPTUR - en fortælling om en række unge, der har ramt Bunden, og nu vil gøre alt for at nå til Toppen: