De små fællesskaber

De små fællesskaber er fællesskaber, hvor elever med en særlig interesse mødes i et elevstyrende udvalg omkring netop denne interesse. Nogle udvalg har en lang historie og fortsætter fra år til år, mens andre udvalg går og kommer i takt med, at elever bliver studenter og nye elever kommer til.

Mamse

Mamse er en madklub, hvor elever fra alle årgange går sammen om at lave mad sammen om fredagen. Det bliver til både billig og velsmagende mad - og selvfølgelig masser af hygge. 

SpilOp

Festudvalget

Bolleriet

Humlebierne

Gallaudvalget

Rysvikinger

Rysvikinger er vores vinterbaderklub - ikke for de kuldskære, men det kan godt være skægt og hyggeligt at bade om vinteren. 

Filmklub

Rysensteen har en lille biograf i vores bygning i Hvide Kødby, og det er her filmklubben hører til. I Filmklubben mødes vi én gang ugentligt, for at se og diskutere film. Filmene kan være alt fra Felini til Larry Clark, og du er med til at bestemme, hvilke vi skal se. Eksempelvis har vi set klassikere som Dirty Dancing og Pretty Woman,  oscar-vindere som Martin Scorseses legendariske Taxi Driver, og kultfilm som The Room - med dertilhørende traditioner selvfølgelig.

Det er gratis og friviligt at komme, og sædvanligvis er der slik, popcorn og max hygge. Filmene vises til tider i temaer, og udvælges semi-demokratisk via online afstemning på Rysportalen.

Visningerne foregår hovedsagligt tirsdag eller torsdag efter 4. modul, og alle på Rysensteen er velkomne. Så kom og tag del i en filmoplevelse, du aldrig vil glemme.

Filmklubben